Porsche Buda Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Körvonalai ízelítőt kínálnak a ŠKODA új, tisztán akkumulátorhajtású elektromos SUV-modelljéből
2020.09.22.
Újdonság a ŠKODA-ról

Körvonalai ízelítőt kínálnak a ŠKODA új, tisztán akkumulátorhajtású elektromos SUV-modelljéből

Új ENYAQ iV modelljével a ŠKODA nagy lépést tesz előre elektromos mobilitási stratégiájának megvalósítása útján. E tisztán akkumulátorhajtású elektromos SUV-modell a ŠKODA első sorozatgyártású gépkocsijaként épül a Volkswagen Csoport moduláris elektromos platformjának (MEB) műszaki alapjaira. A cseh autógyártó most egy az autó körvonalait ábrázoló képet mutat be, így kínálva ízelítőt idei legfontosabb újdonságából. A ŠKODA ENYAQ iV a hosszú távon fenntartható autózás élvezetes vezetési élményével és a márkára jellemző nagyvonalú térkínálattal ötvözi érzelmekben gazdag vonalvezetését és kiegyensúlyozott arányait.

Skoda

Az új ŠKODA ENYAQ iV sziluettje már a márka új zászlóshajójának arányait sejteti. Rövid orrkialakítása és megnyújtott tetővonala a márkára jellemző nagyvonalú térkínálat mellett gondoskodik dinamikus formavilágról - az új SUV-modell belterében így a ŠKODA KODIAQ utasteréhez hasonló méretű hely áll rendelkezésre, noha hosszúsága a ŠKODA OCTAVIA méretét sem éri el.

Hajtásrendszerét tekintve az ENYAQ iV hátsó- vagy összkerékhajtással áll majd rendelkezésre, emellett három akkumulátorméret és ötféle teljesítménylépcső szerepel majd a kínálatban. Az ENYAQ iV gyorstöltésre is alkalmas, a maximális töltőteljesítmény akár 125 kW. Hatótávja a WLTP-ciklus szerint akár az 500 kilométert is elérheti, ami a mindennapok ideális kísérőjévé avatja e praktikus, tisztán akkumulátorhatású elektromos SUV-modellt.

A ŠKODA új csúcsmodelljének bemutatója a vállalat alapításának 125. évfordulójára rendezett ünnepségek egyik csúcspontja, s 2020. szeptember 1-jén - többek között a ŠKODA Storyboard oldalán, illetve különböző közösségimédia-csatornákon - élőben közvetítik a cseh fővárosból, Prágából a ŠKODA története e mérföldkőnek számító eseményét.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.