#MaradjOtthon szervizcsomag

Tisztelt Ügyfelünk! Napjainkban a világ komoly kihívásokkal szembesül a koronavírussal szemben folytatott harc kapcsán. Jelenleg még nagyobb figyelemmel kell lennünk egymás iránt, közös felelősségünk a fertőzés terjedésének csökkentése.
Hozom-viszem maradjotthon szervizcsomag

Megváltozott feltételekkel, de továbbra is dolgozunk!

Kereskedésünk, a korábbi és a 2020.03.27-i (*kijárási korlátozást szabályzó) járványügyi intézkedésekkel összhangban, részben megváltozott nyitva tartással, új intézkedésekkel és szolgáltatásokkal továbbra is várja ügyfeleit! Ezzel kapcsolatos információkat honlapunkon talál: https://www.porschebuda.hu/kapcsolat

Az új intézkedéseknek köszönhetően, a járvány szempontjából is biztonságosabbá vált az autó átvételének, javításának, illetve átadásának teljes folyamata. Ne feledje, amennyiben még nem került sor kerékcseréjére, úgy annak levezénylésében is rendelkezésére állunk. Új szolgáltatásként szervizünk a szükséges szervizmunkálatok mellett, autóján igény esetén akár teljes ózongenerátoros fertőtlenítést és hozom-viszem szolgáltatást is vállal. A hozom-viszem szolgáltatás telephelyünk közigazgatási határán belül vehető igénybe, bruttó 8000 ft/út összegért.

A szolgáltatás igénybevételének lépéseinek megtekintéséhez kattintson ide!

További információkért, megrendelésért lépjen velünk kapcsolatba: info@porschebuda.hu