Porsche Buda Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. NAGY CSALÁDNAK NAGY VOLKSWAGEN
2020.07.09.
Esemény

NAGY CSALÁDNAK NAGY VOLKSWAGEN

Különleges vásárlókat köszönthettünk nemrég a Porsche Budában: a Csipak család teljes létszámban jött el hozzánk, így aki addig nem ismerte őket, annak is rögtön nyilvánvalóvá vált, miért pont egy Volkswagen Caddy Maxi mellett döntöttek.

VW

Tripla meglepetés

 

Csipakék november elején tudták meg, hogy hármas, nem egypetéjű ikreik fognak születni. Februárban jártak nálunk először, akkor még az anyuka pocakja nem volt nagy, de a terhesség utolsó hetére már nehézkessé vált neki a mozgás. A kicsik május elsején születtek a Sote II. Klinikán, és szerencsére a kezdetektől kitűnően, nyugodtan alszanak.

A Porsche Buda 400 nagycsaládos értékesítéséből a Csipak házaspár az egyetlen hármas ikerpárt nevelő család. Átadáskor megtudtuk tőlük, hogy Szerbiából költöztek Magyarországra, így az első nagyobb útjuk az új Volkswagen Caddy Maxi-val Vajdaságba fog vezetni a nagyszülőkhöz. A koronavírus-járvány miatt külön örül a család, hogy találtak megfelelő készleten lévő autót, így nem kellett várni rá.

 

„Amúgy mindig is szerettük a Volkswagent – mondják – ezért olyat kerestünk, ami megfelel anyagi elképzeléseinknek, és amiben elférünk öten plusz a babakocsi. Szétnéztünk a piacon, megnéztük a többi autót is a számításba vehető árkategóriában, többet ki is próbáltunk, de a Caddy maradt mindvégig a szívünk csücske.”

Egy Caddy mindenkiért

 

A családnak eddig egy aprócska autója volt, amiben olyan szűk volt a hely, hogy az anyósülésnél ki kellett kapcsolni a légzsákot, hogy az egyik baba hordozóját be lehessen tenni. Ezért most gyorsan leteszteltük a Caddy kényelmét: a babákat hordozóban ültettük be a középső üléssorba, ahol kényelmesen elfértek, sőt végig aludtak, szemmel láthatóan élveztek a Caddy-ben szunyókálni. „Az a terv – mesélik Csipakék, hogy amíg picik, anyuka ül középen, hogy elérje mindhármukat, de egyébként szeretik az autózást, ahogy a porszívó és a hajszárító hangját is.” Kiegészítőként a szülők egy tablet tartót is terveznek vásárolni a fejtámlára, ami hosszútávon is leköti majd a kicsik figyelmét.

Amikor a mindennapjaikról kérdezzük őket, nevetve mesélik, hogy a drogériákban örülnek nekik, ha bemennek vásárolni, mert mindenből tripla mennyiséget vesznek és azon igyekeznek, hogy két etetés között minden olyan feladatot letudjanak, ami elszólítja őket otthonról. A társasházban, ahol laknak, egy néni már felajánlotta, hogy szívesen besegít, ha majd vigyázni kell a picikre, és a nagyszülők is fognak jönni, ha apa visszamegy dolgozni. Mivel a Caddy Maxi hétszemélyes, szerencsére az egész család elfér majd az autóban!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.