Porsche Buda Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Scala és Kamiq modellek akár EXTRA KEDVEZMÉNNYEL
2023.04.28.
Újdonság a Škodától

Scala és Kamiq modellek akár EXTRA KEDVEZMÉNNYEL

Scala és Kamiq modelljeink most végre újra kedvező szállítási határidővel, akár EXTRA KEDVEZMÉNNYEL és akár KÉSZLETRŐL is elérhetőek.A részletekről érdeklődjön márkakereskedésünkben!

Skoda

A felszereltségek közül külön kiemelendőek a Scala Perfect és Kamiq Perfect akciós modellek, melyek esetében most magasabb felszereltség érhető el, azonban kedvezőbb áron.

Image

Az Ambition felszereltséggel megegyező szint most kedvezőbb áron, azonban további többletfelszereltséggel elérhető.

Ez a Scala Perfect modell:


+ Fűthető első ülések


A kép illusztráció.


A Scala Ambition felszereltség tartalma ide kattintva érhető el.

Image

 Az Ambition felszereltséggel megegyező szint most kedvezőbb áron, azonban további többletfelszereltséggel elérhető.

Ez a Kamiq Perfect modell:


+ Fűthető első ülések 

+ SmartLink vezetékes funkció 

+ Rádió "Bolero" 

+ Sunset árnyékolás 

+ Tolatókamera  

+ USB Type-C csatlakozók hátul 


 A kép illusztráció.


A Kamiq Ambition alapfelszereltség tartalma ide kattintva érhető el

Vonzó finanszírozási lehetőséggel várjuk!

Scala modell esetén: vállalkozásoknak forint alapú, fix 9,99 %-os kamattal!


Kamiq modell esetén: vállalkozásoknak euró alapú, euróban fizetendő fix 2,99 %-os kamattal!

✔️ nyílt vagy zárt pénzügyi lízing finanszírozás, euró alapú kamat esetén csak euró bevétellel rendelkező vállalkozások részére

✔️ Fix kamatozás a teljes futamidőre

+ 1 okos tipp: Porsche Casco Bónusz akcióval összevonható, így még 100.000.- Ft vételárkedvezmény érhető el!

A részletekért keresse közvetítőinket!

A SKODA típusú gépjárművek finanszírozásához kínált meghirdetett kamat 2023. áprilistól június 1-ig, illetve a készlet erejéig érhető el.

A Porsche Inter Auto Hungaria Kft. a finanszírozás és a biztosítás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. és a Porsche Versicherungs AG Magyarországi Fióktelep képviseletében jár el.  

 A Škoda Kamiq modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,7- 7,8 l/100 km, CO2 kibocsátása: 106- 176 g/km.

 A képek illusztrációk.


A Škoda Scala modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,5-7,7 l/100km, CO2 kibocsátása: 102-175 g/km 

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek.  

2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az NEDC alatt feltüntetett értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva.

A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

A fenti tájékoztatás a Porsche Finance Zrt. részéről semmilyen kötelezettségvállalást nem jelent.  A meghirdetett kamat kizárólag a megadott időszakban, SKODA típusú gépjárművek finanszírozására vonatkozik. Társaságunk a belső szabályzataiban rögzítettek szerint elvégzett ügylet- és ügyfélminősítés eredményétől függően vállalja a gépjármű finanszírozását, és határozza meg a kockázatvállalás feltételeit.  A teljeskörű kárbiztosítás (CASCO biztosítás) megkötése és fenntartása a szerződés hatálya alatt kötelező, melynek költsége a Lízingbevevőt terheli!


Felhívjuk a figyelmét, hogy a tájékoztatás nem teljes körű, további részleteket a Porsche Finance Zrt. Általános Üzletszabályzata, Pénzügyi Lízingügyletek Üzletszabályzata és Hirdetményei tartalmazzák, melyek letölthetőek a www.porschefinance.hu oldalról, vagy az Ügyfélszolgálatunkon valamint a Közvetítőnek minősülő Márkakereskedő Partnereinknél érhetőek el.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.